Mozipremierek nyáron!

Author: | Posted in Szórakozás No comments

Igaz, hogy ilyenkor nyáron a strand, a túrázás, az evezés és a fesztiválok kapnak főszerepet a szabadidőnkben, de a kulturális programokról sem kell lemondanunk. Szabadtéri színházak és a mozik is fantasztikus előadásokkal várnak bennünket. Ezt a bejegyzést a mozi rajongóknak ajánlom. Szuper premierekről olvashatnak.

Mi mindenre számíthatnak nyáron a filmek rajongói?

Mindenki örülhet, hiszen rengeteg, különböző stílusú filmet fognak vetíteni júliusban és augusztusban is. Lesz több thriller, akció, animációs, zenés film és persze láthatunk vígjátékokat és drámákat is.

Melyek lesznek a legérdekesebb filmek?

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című zenés, táncos, vígjáték fantasztikus kikapcsolódás lesz mindenkinek. Ez a film folytatása a 10 évvel korábban készült, hatalmas sikert arató Mamma Miá-nak. Szerelem, vidámság egy igazán egzotikus görög szigeten, plusz a rejtélyes múltbeli emlékezések, a szereplők fiatal kori énjei teszik nagyon izgalmassá ezt a vígjátékot. Ha ezt a filmet választjátok, akkor érdemes megnéznetek a korábban készült első részt is.

A Misson Impossible rajongók is örülhetnek, hiszen Tom Cruise ismét megmenti a világot. Az Utóhatást nyár végén mutatják be nálunk, de már az eddig megjelent trailerekben is látható, hogy Tom Cruise ismét vakmerő jeleneteket vállalt- el is törte a bokáját.. A helyszínek egyediek, persze a kocsik, a repülők és a fegyverek is hipermodernek. A HI-Tech cuccok sem sem hiányoznak.

Idén nyáron legnagyobb meglepetést a mozikban az Escobar című film ígéri. Igaz, hogy a hírhedt drogbáróról számos filmet és sorozatot is készítettek, de most egy eddig ismeretlen oldaláról mutatják be a világ legnagyobb bűnszervezetének fejét. A gyönyörű Virginia Vallejo és Escobar románca is megjelenik a kíméletlenül és erőszakosan kiépített latin amerikai drogbirodalom élete mellett.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.