Milyen a jó fogászati szakrenelés?

Author: | Posted in Egészség, Fogászat No comments

Az egészségi állapotunkhoz szorosan hozzákapcsolódik a a fogaink épsége és szépsége is. A fogaink ápoltságáért rengeteget teszünk. Gondoljunk csak a mindennapi tisztításra. Azonban a rendszeres és alapos ápolás mellett szükségünk van különböző vizsgálatokra. Ebben segítségünkre vannak a fogászatok.

A jó fogászati rendelőkben minden szükséges felszerelés és eszköz megtalálható.

Milyen szolgáltatásokat biztosít egy jó fogászat?

A jó szakemberek teljes körű fogászati szolgáltatásokkal várják az érdeklődőket. A szakorvos elvégzi a rendszeres időközönként esedékes szűrővizsgálatokat, valamint kezeli a beteg fogakat is. Ezen kívül pedig a legmodernebb esztétikai jellegű szakorvosi beavatkozásokat is igénybe veheti a fogászaton.

Milyen konkrét élethelyzetekben érdemes feltétlenül felkeresni egy fogászati szakrendelőt?

A legjobb rendelőkben világszínvonalú minőségben végzik el a fogbeültetést és a mosolytervezést is.

Hogyan zajlik a fogbeültetés?

A fogbeültetés egyik legfontosabb feltétele az implantátum. A Rendelőkben általában két világmárkának számító cég által gyártott termék is megtalálható. Egyik ilyet a svájci SGS Systems gyártja, a másikat pedig az angol Straumann cég készíti el. Mindkét implantátumra igaz, hogy nagyon kicsi a kilökődés esélye és az is, hogy a rendkívül hosszú ideig használhatóak és gyönyörűek is maradnak. Ezt persze a több évtizedig illetve élethosszig tartó jótállás is biztosítja.

A mosolytervezésről…

A fogászatok a másik prémium kategóriás szolgáltatása a mosolytervezés. Ennek az esztétikai jellegű beavatkozásnak köszönhetően olyan magával ragadó mosolyod lehet, mint a filmekben szereplő sztároknak. A mosolytervezés során ugyanis eltüntetik a fogak elszíneződéseit, korrigálják a betegségek miatt kialakult elváltozásokat és tökéletesen ép, és ragyogó fogsort eredményeznek.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.