Ismerj meg egy szuper napszemüveg márkát, ami nem más, mint az Oakley!

Author: | Posted in Divat, Termékleírás No comments

A napszemüvegek felkapott kiegészítők társadalmunk körében, az utcán sétálva, főleg nyáron, rengetegen viselnek valamilyen tetszetős darabot. Vásárláskor sokan csak a napszemüveg kialakítását és stílusát veszik figyelembe, pedig nagyon fontos a szem megfelelő védelme is a nap káros sugaraival szemben. Az ultraibolya és az infravörös sugarak rendkívül károsítják a szemlencse sejtjeit, szürkehályog alakulhat ki, és még számos egyéb más probléma.

Milyen tényezőknek kell megfelelnie egy jó napszemüvegnek?

A leglényegesebb, hogy kellő védelmet nyújtson az ultraibolya sugárzás ellen. Fellelhetőek már olyan darabok is, amelyek ultraibolya szűrővel vannak ellátva, ezek a típusúak blokkolják az UVB sugarakat. A fényerő sem mindegy, sokan nem is gondolnák, hogy egy sötétebb helyről kimenni a szerte ágazó napsütésbe mennyire ártalmas. Lehetőleg már ekkor viseljük a napszemüveget. A lencse legyen minél sötétebb, a szakemberek szerint a 20 százalék fényáteresztésűek a legideálisabbak. A polarizált pedig kiváló a fényvisszaverődések ellen.

Az Oakley napszemüvegek kiváló minőséget képviselnek.

Egy kiváló márka: az Oakley

Jim Jannard 1975-ben álmodta meg a márkás napszemüveget, ami azóta hatalmas sikereket alkot elsősorban a sportolók, fitneszt kedvelők körében, hiszen bármilyen sporttevékenység közben kellően óvja a szemek világát. A sportos Dizájn, stílusos megjelenés minden egyes darabban megmutatkozik, a viselete pedig mérhetetlenül kényelmes.

Az Oakley szörfözőknek, autóversenyzőknek, snowboardosoknak és más egyéb sportágakat űzőknek is készít nap- illetve sportszemüvegeket, ráadásul dioptriásokat is vállalnak. Rengeteg típusú képezi készletüket, formában, keretben és színben egyaránt, így biztos, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző darabot, legyen az akár szolidabb vékony keretes, vagy egy merészebb színes vastag keretes.

Amennyiben teljes védelmet akarunk biztosítani szemünknek, az Oakley napszemüveg tökéletes választásnak bizonyul, mivel megfelel a fentebb leírt feltételeknek, a szemüveglencsék ugyancsak magas minőséget képviselnek, némelyik vízlepergető hatással is rendelkezik.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.