Silens Fotóstudió

Author: | Posted in Szolgáltatás No comments

Ha körültekintően választ fotóstúdiót, akkor megtalálta.

Budapesten található fotóstúdiónk várja stábok, fotósok megkeresését, mi garantáljuk a megfelelő helyet, parkolással, csodálatos belső térrel, és terasszal, így Önnek garantáltan csodálatos képei készülnek.

Fotóstúdiónk 2011-ben nyitotta meg kapuit, mégpedig azért mert Budapesten kevés olyan fotóstúdió van mely minden igényt kielégít. Hatalmas belső terek, 200 négyzetméter az aktív fotózási terület.

A nem szokványos belsőteret, szakértelemmel tervezték és kivitelezték, hogy egy olyan fotóstúdióban dolgozhasson minden fotós mely inspirálja, és garantálja a jó minőségű képek elkészítését.

Fotóstúdiónk különlegessége a napfényműterem, itt is érvényesül a hatalmas, jól alakítható belső tér.

Természetesen arra is gondoltunk, hogy a stábtagok is kényelmesen érezzék magukat, így lehetőségük van a relax szobában pihenni, vagy a teakonyhában felfrissíteni magukat.

Fotóstúdiónk természetesen légkondicionált, így a nyári kánikulában is kellemes 23 fokban dolgozhat.

A hatalmas terasz is fotóstúdió része, ez is tökéletes helyszín a fotózásra.

Az ingyenes parkolási lehetőség ma már Budapesten belül ritka, de a fotóstúdiónknak ez is pozitívuma, mert nem kell bajlódni a parkolójegyek megvásárlásával.

Amennyiben fotóstúdiónk keres, tájékozódjon honlapunkon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ott található elérhetőségeinken keresztül.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.