Kanapé tisztítása hatékonyan

Author: | Posted in Szolgáltatás No comments

Otthonunk tisztán tartása rendkívül fontos, egészségi állapotunk szempontjából is meghatározó a szerepe a tisztaságnak, de azért is, mert komfortosabban érezhetjük magunkat, ha rend van körülöttünk. A jelenlegi helyzetben nem csak portalanítani szükséges a felületeket, hanem fertőtleníteni is, hogy csökkentsük a koronavírus által okozta fertőzésveszélyt. A portalanításon, felmosáson, porszívózáson kívül, a többi bútorról is gondoskodnunk kell, például a kanapéról is. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi szennyeződés kerülhet a szövet belsejébe azáltal, hogy rendszeres használatnak van kitéve. Ezen kívül könnyen kerülhetnek rá foltok, amelyek igencsak makacsak tudnak lenni, elég csupán, ha kilöttyentünk egy kis vörösbort.

A kárpittisztítást bízzuk szakemberekre.

ID:166819526

Hogyan varázsoljuk makulátlanná a kanapét?

Mi magunk is neki veselkedhetünk a feladatnak, de az rengeteg időt vesz igénybe, ráadásul sokszor még többet is ártunk vele a bútornak, ugyanis előfordulhat, hogy a szennyeződést még jobban bele dörzsöljük a szövetbe és a folt is nagyobb mértékűvé válik. Célszerűbb inkább egy kárpittisztítással foglalkozó céget megbízni, így időt és energiát spórolhatunk, valamint a végeredmény garantáltan tökéletes lesz, mondhatni szebbé válik, mint új korában.

Sok ezzel foglalkozó cég vegyszermentes, bio tisztítószereket alkalmaz, amelyek kiválóan megteszik hatásukat. A kanapé tisztítás szakszerűen egy többlépcsős eljárás, de a szakemberek könnyen viszik véghez a folyamatot, és bármilyen anyaggal megbirkóznak, legyen szó akár bőrről is. A kárpittisztító gép feje teljes mértékben átjárja és megtisztítja a felületet,a port és a legapróbb mikroszennyeződéseket egyaránt eltávolítja. Magas hőmérsékletű, szén-dioxiddal dúsított buborékokat juttatnak be mélyen a szövet belsejébe, amelyek a felszínre hoznak minden nem oda való dolgot. A száradási idő körülbelül 4-6 óra, ezt követően pedig újra birtokba vehetjük az ülőalkalmatosságot és élvezhetjük ragyogó tisztaságát.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.