Állplasztika

Author: | Posted in Szépség No comments

Az arc szépsége és ápoltsága mindig fontos, hiszen minden esetben jól látható és ez alapján alakul ki a rendkívüli jelentőségű úgynevezett első benyomás. Kiemelt szerepe van az állnak is, hiszen egy jellegzetes forma igazi karaktert is ad az arcnak. Azonban mindennapos törődés ellenére is előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor szakértő segítségére van szükségünk. Ilyenkor lehet az egyik megoldás az állplasztika.

állplasztika

Milyen esetekben segíthet az állplasztikai operáció?

Először is nézzük azokat a természetes okok miatt bekövetkező elváltozásokat, milyen esetek azok, amelyekre kiváló megoldás az állplasztika.

Az idő múlásával mindenki bőre veszít a nedvességtartalmából. Biztos te is emlékszel az édesanyádra, és össze tudod hasonlítani az arcát azzal, amilyen 10- 15 évvel korábban volt, de ha nem az sem gond, biztosan találsz otthon egy fényképet ami segít. Persze a legrosszabb esetben, ez is inkább a férfiakra jellemző, toka keletkezik az állon.

Most pedig lássuk a leggyakrabban előforduló speciális élethelyzeteket.

Állplasztikai beavatkozásra lehet szükség akkor, ha a bőr hirtelen megereszkedik. Ez a nagyon rövid idő alatt bekövetkező hízás és fogyás esetén fordulhat elő. Ilyenkor annyira kitágulhat, sőt el is vékonyodhat vagy rosszabb esetben akár meg is ereszkedhet a bőr, hogy ezt már a kozmetikai szerekkel sem tüntethető el. Ha az ismerősöd fogyókúrát tervez, akkor feltétlenül beszélj neki erről a lehetőségről is. De állplasztikai beavatkozásra lehet szükség egy szerencsétlenül végződő baleset miatt is, ilyenkor olyan súlyosan megsérülhet a bőr, hogy azt csak plasztikai sebész tudja helyre állítani. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, akkor mindenképpen kérd ki a házi orvosod véleményét.

Mi történik az állplasztikai beavatkozáson?

Nagyon egyszerűen fogalmazva az arc alsó részének az átalakítását jelenti az állplasztika. Ez ma már mindenki számára elérhető, body jet eljárás lehetővé teszi, hogy idegen anyagok felhasználása nélkül, a saját zsír alkalmazásával változtassuk széppé és fiatallá az állat.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.