A Technogym elliptikus tréner segít az alakformálásban!

Author: | Posted in Szépség No comments

A Technogym elliptikus trénereinek tervezésénél az elsődleges szempontok a design, kényelem, és a teljesítmény voltak. A természetes mozgást biztosító, prémium megoldások kiemelkedően hatékony kardió edzést tesznek lehetővé otthon, edzőteremben, szállodában, vagy egy vállalkozás wellness részén. A mérnöki precizitásnak, a hosszú ideig tartó kutatómunkának és az élvonalba tartozó sportolók visszajelzéseinek köszönhetően születtek meg az Artis, az Excite, a Personal és a Forma család elliptikus trénerei.

technogym elliptikus tréner

A Technogym elliptikus trénerei egytől egyig képesek a Unity segítségével különleges színt vinni az edzésekbe. Az innovatív kijelzőn egy androidon alapuló felület segítségével rengeteg funkció érhető el, amelyek élvezetessé és érdekesebbé teszik a mozgást. Internetezhetsz, TV-t nézhetsz, rádiót hallgathatsz, selfie-t készíthetsz, vagy akár konferenciahívásokat is lebonyolíthatsz sport közben. Az élmény fokozása érdekében szabadtéri edzések szimulációjára is lehetőséged van, mely során különböző tájakon kalandozhatsz minden egyes alkalommal.

 

Megoldásaink mindegyike magában hordozza a kifinomult eleganciát, a prémium designt és a minden részletre kiterjedő, aprólékos kivitelezést, amelyek hozzásegítenek egy páratlan és hatékony, teljes testre kiterjedő edzéshez.

Ismerd meg a Technogym elliptikus trénereit!

Előző bejegyzésünkben a süteményes dobozok használatáról írtunk!

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.