Barista képzés

Author: | Posted in Oktatás No comments

A nyár a friss levegő, a mozgás az aktív pihenés időszaka. Azonban nem csak az utazások és edzések ideje alatt pihenhettek, hanem egy – egy tanfolyamon is. Ilyenek például a barista képzések is.

kave

Kinek ajánljuk a barista képzést?

Gyere el a barista képzésre, ha egy olyan szakmát szeretnél amellyel gyorsan elhelyezkedhetsz, vagy ha szeretnéd vállalkozóként folytatni az életed és azt tervezed, hogy cukrászdát, kávéházat, vagy valamilyen éttermet nyitsz. Az öt napos tanfolyam elvégzése után okleveles barista, vagyis a kávé „szakértője” leszel. De ha kéred, akkor a cég működtetéséhez is adunk néhány tanácsot. Nálunk ugyanis alapismeretek megismerése után megtanulhatod az eszpresszó, a latte, a tejes és a filteres italok elkészítését és tálalását is. Itt az elméleti tudás megszerzése mellett jelentős gyakorlati tapasztalatot is szerezhetsz, nyugodt, csendes környezetben. A barista képzést ugyanis a főváros közelében, Magyarország legjobban felszerelt intézményében tartjuk meg. Nálunk használhatod a legmodernebb kávéfőzőket, őrlőket és kiegészítő termékeket, első osztályú alapanyagokat, hogy csak a legfontosabbakat említsem. Te csupán a kézügyességedet, figyelmedet és a kreativitásodat hozd magaddal. Persze az oktatóink is a barista szakma tapasztalt és elismert képviselői.

A két napos home barista képzésünket pedig akkor ajánljuk, ha otthonodban is mindig szeretnél a kávéházakban megszokott minőségű kávét, kapucsínót, vagy éppen lattét inni, esetleg a barátaidat vendégül látni. Itt az eszpresszó, a tejes és a filteres italok alapjainak elkészítését tanulhatod meg, és kaphatsz néhány ötletet arra vonatkozóan is, hogy hogyan díszítsd a kedvenc kávé italaidat. Kellemes hangulatban, kiscsoportokban tartjuk meg a barista képzésünket, ahol meg is kóstolhatjátok az elkészült italaitokat.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.