Kikapcsolódás a hosszú, sötét estéken!

Author: | Posted in Kultúra No comments

Még néhány hétig eltartanak a hosszú, sötét esték azonban ilyenkor is szükségünk van a kikapcsolódásra. Bár az időjárás bizony elég zord, azért ennek is megvannak a maga szépségei és van néhány olyan kikapcsolódási lehetőség, amelynek kifejezetten kedveznek a hosszú sötét órák és a hideg téli levegő is. Ha te is kíváncsi vagy néhány ilyen szórakozási lehetőségre, akkor olvasd végig ezt a bejegyzést, mert kettő hangulatos téli programról írunk.

Budapest világváros és az év minden napján rengeteg egyediséggel várja az érdeklődőket. A Duna két partján elterülő város műemlékekben is gazdag, és a folyóról tekintve gyönyörű látványt nyújt, napközben és az egyedi kivilágításnak köszönhetően az esti órákban is. Szerencsére számos lehetőség van a séta hajókázásra, így mindenki megnézheti fővárosunk egyediségét.

Milyen programokkal várnak a sétahajók?

A sétahajók rendkívül hangulatosak, ezért kiváló helyszínei lehetnek a randiknak, vagy egy jó kis csajos beszélgetésnek is.
A fantasztikus kilátást híres borokkal, finomabbnál- finomabb koktélokkal élvezhetitek. De vannak olyan hajók is, amelyeken egyedi gasztronómiai élmények is várnak benneteket.

Egy másik igazi téli szórakozási lehetőséget ad a fővárosban az Icebar. A Jégbárban élvezhetitek a sarkvidéki élet örömeit, hiszen 35 ezer liternyi fagyasztott vízből készült jégszobrokat, poharakat, bútorokat láthattok. Az egyedi remekműveket a világ számos elismerését megszerző jégszobrász készítette. Hozzatok fényképező gépet is, hiszen találkozhattok Han Soloval és egy interaktív szobor is vár benneteket.

A Jégbárban természetesen hideg lesz, de koktélokkal, sörrel, ciderrel és finom grill ételekkel is várnak titeket. Vagyis, ha a hidegben megéheztek, vagy megszomjaztok vagy egyszerűen csak szeretnétek megosztani egymással a Jégbár élményeit, akkor kellemes körülmények között megtehetitek azt.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.