Sürgés – forgás Karácsony előtt!

Author: | Posted in Kereskedelem No comments

Már ősz végén járunk és bizony napról napra közelebb kerülnek az év egyik legszebb és legnagyobb ünnepéhez a Karácsonyhoz. Erre az ünnepre bizony mindannyian, minden évben készülünk. Nagyon komoly előkészületek vannak. Bizony már ilyenkor november végén el kezdhetjük a sürgés forgást de szerencsére közel egy hónapunk van arra, hogy mindent elintézzünk. Erre szükségünk is lesz, hiszen rengeteg lehetőség közül válogathatunk. Ebben a bejegyzésünkben arról írunk, hogy mikor kezd el és mire figyelj a Karácsony előtti sürgés forgásban.

Ha Karácsony, akkor vásárlás…

Gondold csak végig mennyi mindent csináltok ilyenkor Karácsony előtt. Feldíszítitek a lakást, a fát, számos ételt készítetek és persze rengeteg ajándékot is adtok át egymásnak. És persze gyönyörűen szeretnétek ti is kinézni. Szóval felsorolni is nehéz, hogy mi mindent kell beszerezni röpke egyetlen egy hónap alatt. Az értékesítők is gondoltak erre a feladatra, ezért folyamatosan szervezik a jobbnál jobb programokat.

Az első vásárlói program a Black Friday
index

November utolsó péntekére utal ez a név. Ezen a napon szinte minden plázában és a kisebb butikokban is óriási árkedvezményekkel várják a vásárlókat. Nem ritka a 70%-os árzuhanás sem. Persze a webáruházak sem szeretnének lemaradni erről az eseményről, ezért ugyanilyen fantasztikus ajánlatokkal várnak, titeket. Szóval ezen a napon jóformán bármit beszerezhettek, amire csak vágytok. Elektromos felszerelés, cipő, könyvek. Persze a hatalmas érdeklődés miatt számos üzlet kiterjeszti a kedvezményes időszakokat. Érdemes már most figyelned.

A Karácsony előtti vásárlások szempontjából másik fontos időszak az Ádvent. Ádvent minden vasárnapján kedveskednek a vásárlóiknak a cégek. Bronz, ezüst és aranyvasárnapon ugyanis már több évtizedes tradíciók alapján vásárolhatunk.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.