Bejárati ajtó

Author: | Posted in Kereskedelem No comments

A speciálisan legyártott műanyag profilok és a különösen stabil merevítéseknek köszönhetően, a bejárati ajtóknak a beépítése végtelen sok formában és felületi megjelenésben lehetséges.
Függetlenül attól, hogy milyen stílusirányzatot képvisel, mindig fontos a technika, ami megbújik e mögött. Kifogástalanul kell, hogy működjön, a hidegben és a melegben is megbízhatóan kell nyílnia és záródnia, és a hívatlan vendégeket lehetőleg minél tovább távol tartania.
Többféle fa mintázatú és dekor színű ajtópanel közül választhat. Az ebben használt üvegbetétek adják meg az igazi csillogását az Ön bejárati ajtajának.
A biztonság érdekében pedig az alap 24mm-es széles betéten kívül 36 és 44mm-es betét is választható különböző merevítésekkel, mint például átégetés elleni acélmerevítéssel a biztonság érdekében.
Magában a bejárati ajtó zárszerkezetében a szintén alap 5 pontos záron kívül széles választékban megtalálhatók a biztonsági zárak: acélcsapos, 2 zárbetétes de akár a számzáras megoldás is szóba jöhet.
Bejárati ajtó vásárlása esetén körültekintően kell eljárni, hiszen egy jó ajtó élettartalma 25-30 év.

Néhányan azon gondolkodnak, hogy üvegajtót rakatnak bejárati ajtónak. Ez akkor jöhet csak szóba, ha kertes házunk van, és nem utcafrontról szeretnénk a bejárati ajtót. Ilyenkor azonban ügyelnünk kell a különböző biztonsági berendezések alkalmazására. A beltéri üvegajtó (beltéri üveg tolóajtó) például nagyszerűen néz ki és praktikus, de nem alkalmazható bejárati ajtónak! Fokozottan ügyeljünk a biztonságra, mi üvegajtót nem is ajánlanánk bejárati ajtónak!

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.