Vadkárelhárítás

Author: | Posted in Elektronika No comments

A Vinex Bt. 20 éve áll a mezőgazdaság, az erdőgazdálkodók, a lakossági felhasználók és az egyéni gazdálkodók szolgálatában.

Manapság nagyon fontos a vadkár elleni védekezés, és mi ebben profi munkát végzünk. Különféle módokkal főképp villanypásztorok telepítésével próbáljuk óvni a vadakat és az őket ért károkat a minimálisra kívánjuk csökkenteni. Ezek a módok általában kombinációs és mechanikus kerítések építése, villanypásztor telepítése, de minden esetben a védendő területhez igazodunk, így lehet a védekezés speciális is. Fontos, hogy kizárólag az Európai Unió által elfogadott eszközökkel dolgozunk. Villanypásztor építésére 1 év garanciát vállalunk, a beépített műszaki eszközökre pedig 2 évig érvényes a garancia.

Szaktudásunkra, profizmusunkra, rugalmasságunkra a garanciánk pedig a visszatérő megrendelőink.

Amennyiben úgy gondolja Ön is ki tudja építeni villanypásztoros kerítését, szaküzletünkben minden szükséges eszközt megvásárolhat, kollégáink pedig szívesen látják el tanácsokkal, ha szükséges.

Magyarország teljes területén és a környező országokban is vállalunk villanypásztor telepítést, így ha távol él akár a fővárostól, akár szombathelyi üzletünktől, nekünk nem jelent akadályt Önnek segíteni.

Szombathelyi üzletünkben a lovassport, a lótenyésztés és az állattartók igényeit is kielégítjük széles termékkínálatunkkal.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.