Fesztiválozzunk!

Author: | Posted in Egyéb No comments

Elérkezett a várva várt jó idő. Ilyenkor alig várjuk azt, hogy kinn legyünk a szabad levegőn és sokan vagyunk, akik szeretnének változatos programokon részt venni. Szerencsére számos lehetőség közül válogathatunk. Budapest és a vonzás körzete rengeteg lehetőséget nyújt. Fantasztikus kiránduló helyeket kereshetünk fel, de szinte minden hétvégén szerveznek fesztiválokat is. Ebben a bejegyzésünkben néhány ismert fesztivál lehetőségről írunk.

Fesztiválok mindenkinek!

Igen a fesztivál szervezők minden korosztályra és számos eltérő érdeklődési körű személyre gondoltak. Szóval részt vehetünk sör, bor és gasztronómiai fesztiválokon is, de elmehetünk a különböző sport fesztiválokra, sőt rangos kulturális eseményeken film- és komolyzenei rendezvényeken is részt vehetünk. Persze a könnyű zene sem hiányozhat a fesztiválok közül.

Persze a helyszínek is rendkívül változatosak. Az exkluzív kialakítású Várkert Bazárban, a természet közelében a Városligetben, vagy a Gesztenyés kertben is folyamatosan várják a fesztiválokra vágyó vendégeket. De a város számos egyéb pontján is kedvünkre fesztiválozhatunk.

Néhány konkrét lehetőség!

Ha a sört szeretitek, akkor elmehettek a Az Allee előtti gasztro sétányra hiszen ott rendezik meg a Kis Budai Sörfesztivált. De ha ilyenkor a kellemes tavaszi időjárásban szeretnétek inkább bort inni, akkor a Városligetbe érdemes elmenni, hiszen hatalmas borfesztivált rendeznek.

De kulturális élményekben sem lesz hiány. Megismerhetitek a Székely kultúrát. A Millenáris parkban szerveznek egy három napos rendezvényt. Megismerhetjük a tradicionális ételeket italokat, tájékoztatást kaphattok a Székelyföld látványosságairól, a gyönyörű városokról, a fürdőkről és persze a szebbnél szebb természeti csodákról is. Akár újabb nyári szórakozási lehetőséget is tervezhettek.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.