Ha nőgyógyászt keres forduljon Dr. Kovács Zoltán doktor úrhoz!

Author: | Posted in Egészség No comments

Egy betegség kialakulása sok mindentől függ, közrejátszanak a lelki okok, és az is, ha kibillen a szervezet belső egyensúlya. Dr. Kovács Zoltán nőgyógyász pedig erre is hatalmas figyelmet fordít. Személyre szabottan alkalmazza az orvostudományban szerzett tapasztalatait, és igyekszik természetes gyógymódokat is használni, miközben gondoskodik a regenerációról, illetve rehabilitációról.

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálatok rendkívül fontosak.

A doktor úr szakértelmét munkássága is bizonyítja!

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szerezte meg diplomáját 2000-ben, 2006-ban pedig nőgyógyászati szakvizsgát tett a Semmelweis Egyetemen. Itt nem ért véget számára a tanulás, azóta is folyamatosan képzésekre jár, hogy a legmodernebb orvoslási módszereket is elsajátítsa annak érdekében, hogy a hozzá forduló betegeknek a legkomplexebb segítséget adhassa.

2010-ben Ina May Gaskinnal egy tanfolyam keretein belül szülészeti orvosi technikákat mutattak be, nem akármilyen bábai műfogásokat ismerhetett meg a hallgatóság. Rendkívül érdekli a kineziológia, ezért ismeri a test és lélek közötti összefüggéseket. Így értette meg a magzat méhen belüli életét, a születés folyamatának fontosságát, ami meghatározza az anya és a gyermeke közötti kapcsolatot.

Németországban kitanulta a legmodernebb endoszkópos beavatkozások menetét, amelyek szervkímélőek, a szülészeti-nőgyógyászati ultrahangos vizsgálatokat is korunknak megfelelően, kiválóan végzi el.

2013-ban Angliában az Art Of Operative Vaginal Delyveri nevezetű kurzuson résztvevőként jelen volt, az itt tanultakat pedig tovább adta kollégáinak hazánkban is. Hobbija a jógázás, amit már több, mint 12 éve gyakorol. Továbbá Dr. Kovács Zoltán még Aviva módszer oktatóként, homeopátiás orvosként, Yamamato Skalp akupunktőrként, valamint neurálterápiás orvosként is tevékenykedik. Mindent szívvel-lélekkel, teljes odaadással csinál, hogy páciensei maximálisan elégedettek legyenek, precíz és roppant módon meg lehet benne bízni.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.