Elegáns ruhák nyári rendezvényekre!

Author: | Posted in Divat No comments

Az ünnepélyeket mindig nagyon várjuk. Ballagás, eljegyzés, esküvő, vagy egy opera előadás is fennkölt hangulatot hoz a hétköznapokba. Ezt a magával ragadó hangulatot fokozza a megjelenés, a gyönyörű ruhák, cipők és kiegészítők is.

Hogyan lesz tökéletes az outfit?

Mindenkinek meg kell találnia a testalkatához, személyiségéhez és az alkalomhoz egyaránt illeszkedő ruhát, cipőt és táskát. Egyedi sminkről, frizuráról és a csodálatos illatú parfümről nem is beszélve.

Kezdjük…

A magával ragadó és elbűvölő megjelenésre vágyóknak, érdemes felkeresnie egy stylistot. Ő az aki azonnal meglátja mindenkiben az egyediségedet! Ez alapján a alkathoz bőrtípushoz tökéletesen illő öltözéket és sminket tervez.
A másik kiváló lehetőség a koktélruha szalonok nyújtják.

Mit ajánlanak a szalonok?

A szalonokban a hibátlan outfithez szükséges összes holmit megtalálható. Segítőkész tanácsadók pedig a legelőnyösebb megjelenést biztosító öltözéket ajánlják. Akár a világhírű divatházak koktél ruhái is ott lehetnek a szalonok kollekcióiban.

Miről érdeklődj a vásárlás előtt?

A színekről, mintákról és az alapanyagokról érdemes többet megtudni. Mindenkinek és mindenhol tökéletes eleganciát biztosít a sziffon, és a szatén.
Az alkalomból és a termetből adódó egyediséget az élénk, egymástól markánsan elváló színek és az egyedi minták teremtik meg. A komolyabb hangvételű ünnepségeken például keresztelőn ajánlott a melegebb árnyalatok például a barna, vörös, vagy a zöld ruha. A lazább céges partykon a jég kék, a sárga és a pink is tökéletes lehet.

Gondolj a kiegészítőkre is. A cipő és a táska alapanyagának és színének is ugyanazt az eleganciát kell tükröznie, mint a koktél ruhának, ezért érdemes olyan szalonból elhozni a ruhát, ahol cipőket és táskákat is értékesítenek, sőt akár át is festik ezeket a kiegészítőket.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.