Egy téli parfüm!

Author: | Posted in Divat No comments

Ilyenkor november vége felé bizony már nagyon hideg van, ezért alaposan fel kell öltöznünk. Ideje elővenni a bélelt csizmát, a sapkát és a sálakat és persze a kesztyűket is. Gondoskodnunk kell a bőrünk védelméről is, és persze nem feledkezhetünk meg az ideális parfümökről sem. A téli felkészülés fontos része az ideális parfüm kiválasztása.

Melyiket válaszd a sok közül?
images

 

Nagyon komoly feladat előtt állsz, ha parfümöt szeretnél vásárolni, hiszen miden óriás illatszereket gyártó cég például a Versace, Hugo Boss, Dior, Dolce & Gabbana ajánl kiváló termékeket. Szóval te is gyorsan és könnyen megtalálhatod a kedvencedet.

Nézzük akkor, a Christian Dior üzletházat…

Igen Christian Dior, aki az első között alapította meg a mai napig világhírű divatházát Franciaországban és tervezett olyan parfümöket, amelyek több évtized eltelte után is keresettek. Ezen kívül olyan híres, később saját divatházat alapító tervezők mint Yves Saint Loran és Paco Rabbane is dolgozott a divatháznak.

Lássuk a divatház egyik népszerű termékét a Dior Jadore-t…

Kifinomult, tökéletes, egyedi mint a divatház által tervezett összes parfüm. Igényes és mindig elegáns hölgyek egyik igazi nagy kedvence. Igaz, hogy a virágos jellege miatt elsősorban tavasszal illetve nyáron ajánlják a használatát, de rendkívüli melegség, ami a Dior Jadore parfümből árad bizony ilyenkor a hideg időben is igazi társa lehet a viselőjének. A parfüm ezeket a csodálatos hatásokat az összetevőinek köszönheti. A erős és karakteres illatokat kiváltó magnólia, vanília, szilva dominanciáját tökéletesen kiegészíti és meg is lágyítja a gyöngyvirág, a mandarin és a viola. Ezeknek az alkotóknak a tökéletes összhangját, kiegészíti az egyedi orchidea. Persze a fantasztikus illatok mellett a rendkívül elegáns üveg is hozzá járul a páratlan érzéshez.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.