A teherautó bérlés előnyei

Author: | Posted in Autó-motor, Szolgáltatás No comments

Egy teherautó számos élethelyzetben jól jön, hiszen könnyebbé teszi a dolgunkat. A teherautóba egyszerre több minden is pakolható, tehát számos dolog elfér benne. Ma már rengeteg típusú teherautó létezik, vannak kisebbek és nagyobbak is, sőt még hűtött raktérrel rendelkezők is. Tehergépjárművet bérelni is lehet, bizonyos cégeknél akár pár órára is van lehetőségünk ezt megtenni. A fuvarozást nem mindig jó ötlet szállítókra bízni, néha jobb, ha mi magunk tervezzük meg a folyamatokat, ebben pedig nagy segítséget jelenthet a teherautó bérlés.

Bérelhetünk klasszikus furgont, speciális kiszállítót, terítőjárművet, de akár vontatót is. Felkapott például a Renault Master, Citroën Jumper és a Fiat Ducato is.

Teherautót pár órára is ki lehet bérelni.

Mikor érdemes teherautót bérelni?

A költözésekhez ideális választás a teherautó bérlés, amihez akár sofőrt is kérhetünk, sőt sok cégnél még költöztetőket is biztosítanak. A nagyobb teherautókban a bútorok zöme is elfér, főleg, ha lapra szerelhetőek, de egy nem szétszedhető, nagyobb szekrény is gond nélkül szállítható. A teherautóban a berendezéseket stabilan lehet rögzíteni, így kisebb eséllyel sérülnek meg a dolgok. A teherautóval lényegesen kevesebbet kell forduljunk ahhoz, hogy mindent átvigyünk az új helyre, az is megeshet, hogy egyszerre mindenünk befér. A költözésen kívül, a teherautó egy rendezvényen is jól jöhet.

Kisbuszok is bérelhetőek személyek szállítására, például egy baráti társaság így utazhat egyszerre, ha nyaralni mennek. A mai modern kisbuszok jellemzően jól felszereltek, ráadásul a meghibásodás veszélye is kisebb, hiszen a bérbeadó cég gondoskodik a járművek rendszeres karbantartásáról.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.